Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP Milletvekili Bulut: Konjektöre göre düşmanlar değişiyor”

MHP Milletvekili Bulut:  Konjektöre göre düşmanlar değişiyor”

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Hükümet kendisine sürekli hayali düşmanlar oluşturuyor” dedi.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Hükümet kendisine sürekli hayali düşmanlar oluşturuyor” dedi.
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, hükümetin kendisine sürekli hayali düşmanlar oluşturduğunu belirterek, "Konjonktüre göre bu düşmanlar değişmektedir. Şu anki oluşturduğu hayali düşman `paralel yapı` dediği bir düşmandır. Oysaki bu insanlar Türkiye`de içimizden biri olan ve görevlerini yapan insanlardır." diye konuştu.
Hizmet Hareketi`ne yönelik kurulan kumpas ve bitirme planına toplumun her kesiminden tepki gelirken, MHP Balıkesir Milletvekili Bulut'ta yaşananlara tepki gösterdi.
Hükümetin birlikte yola çıktığı kadroları daha sonra kendisinin yolsuzluğuna, usulsüzlüğüne ve haksızlığına karşı çıktıkları için düşman ilan ettiğini ifade eden MHP Milletvekili Bulut, "Emniyet ve emniyette görev yapan polisleri haklı olarak, somut delillerle ele geçirerek başardıkları görevden dolayı, hükümet takdir ve tebrik etmesi gerekirdi. Hükümet üyelerinin ve çocuklarının üzerinde yoğunlaşan ve çok ciddi pislikleri ve iddiaların ucunu başbakana uzanacağını anladıklarında inanılmaz bir şekilde direk müdahale edilerek, emniyet ve yargı şoka sokulmuştur. İlgili görevliler görevlerinden alınmış, istedikleri kişiler o görevler getirilmiştir." dedi.
Hükümetin kendisine sürekli hayali düşmanlar oluşturduğuna dikkat çeken Bulut, konjonktüre göre bu düşmanların değiştiğini vurguladı. Hükümetin şu an oluşturduğu hayali düşmanın `paralel yapı` dediği bir düşman olduğunu belirterek, "Oysa ki bu insanlar Türkiye`de içimizden biri olan ve görevlerini yapan insanlardır. Başbakan, bu insanların emniyet ve yargıdaki temsilcilerinin daha önce savcılığına soyunmuştu. Ancak konu ayakkabı kutuları ve kasalar olunca başbakan telaşa düşmüş, oğlunun vakfına yapılan bağışların telefon kayıtlarının ortaya çıkmasıyla, düne kadar savcısı olduğu insanların bugün celladı haline gelmiştir.
Emniyet teşkilatında sayıları 10 bine yaklaşan kadroların değiştirilmesiyle, yargıdaki çok vahim sürgünlerle hem ülkenin güvenliği hem de yargıya olan güven çok ciddi yara almıştır. Güvenlik güçleri görev yapamaz hale gelmiştir. Yargı sağlıklı karar veremez hale gelmiştir. Çünkü iki kişinin yapacağı iftirayla hemen kişiler sürgün edilmekte ve soruşturmaya maruz kalmaktadırlar. Bu insanlara yapılan bir haksızlıktır." şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli